Rumeno versiune


Avocați Chiricosta - Crea
Firma de avocatura Chiricosta - Crea folosește munca a doi tineri avocați, respectiv, competente în materie civilă și penală. Studiul se bazează acțiunea sa a UNI EN ISO 9001:2008 SMC (Sistem de Management al Calitatii). Adapteze activitățile în funcție de nevoile actuale ale medierii (Decretul-lege 28/2010), intimitate (Decretul legislativ 196/2003), sănătatea și siguranța la locul de muncă (Decretul-lege 81/2008), anti-spălării banilor (Decretul legislativ 231/2007).
Și "cu o companie de software de management profesional cu sisteme de protecție a datelor cu caracter personal, pentru clienții de e-mail și CPM, în conformitate cu canoanele de TIC moderne și CAD în comunicare digitală (Decretul-lege 82/2005) .
Firma de avocatură are, de asemenea, Chiricosta și Crearea unei rețele de specialiști din afara, cum ar fi contabili, auditori, consilieri medico-legale, tehnice și de Detectivi Particulari, pe baza, dacă este necesar.
 
Misiunea de studiu
Scopul acestui studiu Chiricosta - Crea este de a obtine client un anumit rezultat, rapid și eficient, fără a neglija oricare dintre instrumentele posibile, curtea, tribunalul sau ADR, pentru a atinge interesele clientului.
Odată ce ați identificat instrumentele folosite, strategia de a utiliza în practică este întotdeauna discutat cu clientul, care devine o parte activă la soluționarea cazului dumneavoastră, și nu un spectator pasiv al hotărârilor judecătorești.
Clientul ar trebui să fie tratate, nu este cazul ca abordare este benefică pentru examenul necesar aseptice. Așteptările unui client, fie persoană fizică sau juridică, este caracterizat de sentimente, stări și înțelegere atunci când acesta devine mainstream.
Prețul este în conformitate cu misiunea noastră: flexibilitatea extremă a structurii, lipsa birocrației interne, coexistența de tineri profesionisti de afaceri ne permite să facem, din activitatea instanțelor și de consiliere, precum estimări ale costurilor nevoilor tospecific și așteptările.
Calitatea serviciilor: vrem ca toți clienții noștri sunt foarte fericit cu structura noastră. Din acest motiv, calitatea generală este un standard care a aplicat întotdeauna în toate fazele business.From nostru la primul contact cu clientul pana la finalizarea nevoile dumneavoastra, scopul nostru este de a satisface clienții. Deci, întotdeauna soluții noi și mai bune pentru a aborda eficiența globală a majorității munca noastră astfel încât să putem oferi cele mai bune pentru cei care folosesc facilitățile noastre
 
SERVICII
Adresa juridică
Firma oferă Chiricosta - Crea un serviciu de colegi și firma de drept privat în Italia și în străinătate pentru Enna District Court în domeniile lor de competență respective de avocații G. și G. Crea Chiricosta (civil și penal).

Fit costurile criminalistica rata de eliminare, și, de obicei coincid cu drepturi doar de procurori cu privire la tarifele, nici cheltuielile de deplasare.

Pentru a facilita studiul, va sugeram sa urmati aceste sfaturi:

- În plus, pentru a include numele nostru, în ordine (avocat sau avocat Chiricosta sau Crea, NO "Studio Legale Chiricosta - Crea"): aceasta facilitează participarea la audieri, fără a fi nevoie de a trimite de fiecare dată când un numirea unui înlocuitor, și anumite excepții posibile depășit în picioare, profilul de viteza, un coleg și client sunt garantate prin acorduri economice la data de decontare, în cazul în care este imposibil sau dificil de a da un mandat pentru noi, trebuie să completați o adresă în estudiohecho nostru de mână și avocat (în acest caz, ne vom da de model);
 
- Nu navă decât dacă documentația este absolut necesar în original, ci copiile; preferat ori de câte ori este posibil pentru a comunica prin e-mail (a se vedea filele avocați), comparativ cu fax și e-mail;
 
- Trimite instrucțiunile pentru a publicului, dacă este posibil în avans de sase zile, împreună cu indicații privind implicarea Dominus sau mai puțin aceeași, astfel încât să putem pregăti audierile planul nostru săptămânal;
 
- Spune-ne, la momentul primului contact, identitatea celeilalte părți, astfel încât să poată evalua dacă există incompatibile;
 
- Spune-ne atunci când trimiteți o plată, dacă preferați să factura la studiu sau la clientul final și îmbinați informațiile dvs. fiscale, să procedeze imediat la casă și, dacă este necesar pentru plata a impozitului reținut la sursă .

 

 

Condițiile de numire PROFESIONAL
Condițiile de numire PROFESIONAL.docx
Documento Microsoft Word 15.3 KB

Studio Chiricosta & Crea

P.zza Falcone e Borsellino 15

Piazza Armerina

94015 - Enna (EN)

tel/fax (+39)0935 684143

cell. 3336878516

-

si riceve su appuntamento